Från Indiens slum till framgångsrik företagare

Min resa till framgångsrik företagare och gymägare har verkligen inte varit självklar. Född i Mumbai, Indien, kom jag via de värmländska skogarna till Uppsala för 25 år sedan. 6 år gammal lämnade min biologiska mamma mig på ett barnhem. Varje dag väntade jag på att hon skulle hämta mig som hon lovat, i stället adopterades jag efter ett år och hamnade i ett litet samhälle i Värmland. Där var precis allt främmande för en indisk 7-årig flicka.

Men det var där jag hittade min starka inre fighter. Jag började söka kunskap och utbilda mig själv. Verktyg som mental träning och visualisering lärde mig att jag hade makten över mitt liv trots min tuffa start och den kroniska autoimmuna sjukdomen SLE jag så småningom diagnostiserades med. Mot alla odds blev jag både elittränad handbollsspelare och vann SM i thaiboxning. I dag driver jag Uppsala Kampsport & Hälsocenter.

Vi är alla vår bakgrund och vår historia. Men vi är också så mycket mer. Allt jag lärt mig genom livet använder jag i dag för att stärka andra. Jag har tränat unga kvinnor i utsatta områden, jag håller i träning för barn i Gottsunda och som PT även fokus- och tuffhetsträning. Jag tränar självklart även fighters på elitnivå och mitt gym har hittills fått mycket fina tävlingsresultat. Jag har i dag förmånen att få ge andra självförtroende och makt över deras liv.

Mina inspirations- och motivationsföreläsningar berör och är mycket uppskattade.

– Bodil Frick